Почеле радничке игре синдиката управе РС

Прегледа: 161

Туристичко-спортско-рекреативни комплекс “Град Сунца” угостио је нових 500 гостију-чланова Синдиката управе Републике Српске, који ће до недјеље, по први пут у Требињу, организовати своје 8. радничке сусрете.

Предсједник овог Синдиката Божо Марић рекао је да му је драго што се овогодишњи сусрети чланова синдиката на чијем је челу организују баш у Требињу, истичући да се нада да ће њихов четвородневни боравак протећи у најбољем реду.

Он је казао да кроз ове радничке сусрете, на својеврстан начин, промовишу све вриједности Републике Српске, због чега су се одлучили да овогодишње дружење организују у једном од најбољих комплекса ове врсте у Српској.

“Већ данас смо кренули у припрему наредних игара и регионалних сусрета југоисточне Европе, који ће наредне године бити организовани у управо у овом прелијепом ‘Граду Сунца’”, навео је Марић.

Према његовим ријечима, одабир Требиња за овогодишњу дестинацију радничких игара изазвао је веће интересовање радника управе него ранијих година.

Госте Требиња поздравио је и домаћин – градоначелник Мирко Ћурић, који им је пожелио угодан боравак и лијепо дружење у најјужнијем граду Републике Српске.

Он је истакао да му је драго што су у “Град Сунца” дошли радници из бројних општина и градова из Српске.

“Овдје имамо све капацитете за одржаважење радничих игара. Надам се да ћете, као и радници водовода, из Требиња понијети наљепше успомене. Желим вам да побиједи најбољи и да игре протекну у фер атмосфери са доста спортског успјеха, забаве и нових пријатељстава”, навео је Ћурић.

У протеклих десетак дана “Град Сунца” је угостио више од 1.200 учесника радничких спортских игара из цијеле Републике Српске, чиме је овај комплекс још једном потврдио да постаје центар конгресног туризма Српске.

“И у наставку љетне сезоне наши смјештајни капацитети су попуњени. Сезону дочекујемо спремно и већ 15. јуна отварамо нову сезону у аква и дино парку. И ове године овај комплекс ће бити центар најбоље забаве и дружења у регион”, навели су у агенцији “БАМ Консaлтинг”.

 

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.