Јавни позив за провођење менторинг услуга за микро, мала и средња предузећа у Републици Српској

Прегледа: 367

Обавјештавамо компаније које послују на територији града Требиња да је Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, у складу са Стратегијом развоја малих и средњих предузећа Републике Српске 2016. – 2020. година и Програмом рада са финансијским планом Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа за 2018. годину, а у оквиру пројекта „Успостављање и промоција менторинг услуга за мала и средња предузећа на Западном Балкану (фаза 2)“, расписала  Јавни позив за провођење менторинг услуга за микро, мала и средња предузећа у Републици Српској.  

Услуга се односи на бесплатан менторинг за новооснована микро, мала и средња предузећа која послују до три године и зрела предузећа са пословањем дужим од 3 године, а која се налазе у критичном тренутку за њихов даљи развој или опстанак на тржишту.

Процес мониторинга ће се  одвијати  према методологији Агенције, развијеној у сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (JICA).

Све информације, као и формулар за пријаву можете пронаћи на сљедећим интернет страницама:

  1. http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-poziv-za-provo-enje-standardizovane-usluge-mentoringa-za-mikro-mala-srednja-preduze/2.http://rars-msp.org/sr/item/n1005

Позив је отворен до 1.6.2018.године.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.