U Trebinju otvorena Ljetna škola sporta Republike Srpske

Pregleda: 351

Gradonačelnik Trebinja Luka Peterović otvorio je večeras u trebinjskom Domu učenika sedamnaestu po redu Ljetnu školu sporta Republike Srpske.

Škola sporta će do 26. avgusta okupiti oko 1500 sportista iz Srpske i Srbije, za šta će Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske izdvojiti 200.000 KM.

Pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Dragan Jaćimović rekao je večeras da je Ljetna škola sporta jedna od najljepših manifestacija koju Ministarstvo podržava već 17 godina.

Jaćimović je zahvalio Gradu Trebinju na pomoći oko organizacije škole sporta i gradonačelniku Petroviću uručio Zahvalnicu za doprinos razvoju sporta i realizaciji Male olimpijske igre Republike Srpske.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović izrazio je zadovoljstvo što je Trebinje domaćin ovakve manifestacije koja okuplja mlade i perspektivne sportiste.

“Ovo je velika podrša razvoju sporta, ali i gradu Trebinju”, rekao je Petrović i zahvalio Vladi Republike Srpske na podršci.

Promoter Škole sporta Milan Gurović rekao je da veoma lijepo raditi sa mladim sportistima, te naglasio da će im rado prenijeti svoje iskustvo.

u Trebinju će u periodi trajanja Ljetne škole sporta boraviti 1.100 sportista iz 20 sportskih saveza Srpske, i to košarkaši, plivači, džudisti, skijaši, rukometaši, bokseri, tekvandoisti, karatisti, gimnastičari, stonoteniseri, te osobe sa invaliditetom – strijelci, šahisti i košarkaši u kolicima.

Komentari: 0

Vaša elektronska adresa je obavezna ali neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena sa *.