Najava rukometnog turnira „Turnir prijateljstva Trebinje 2018“

Pregleda: 402

U Sportskoj dvorani Grada sunca od 01. do 02. 09. održaće se Međunarodni rukometni turnir prijateljstva.

Na turniru će pored rukometnog kluba “Leotar” učestvovati: RK “Metaloplastika Šabac”, RK “Lovćen Cetinje” i RKHM “Dubrovnik”.

Na današnjoj konferencije za medije organizovanoj u hotelu „SL Panorama“ zamjenik gradonačelnika grada Trebinja i predsjednik Organizacionog odbora turnira Mirko Ćurić istakao je svoje zadovoljstvo povodom organizacije prvog međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva Trebinje 2018.

„Turnir će okupiti važne rukometne klubove iz regiona i na taj način pokazati da se Trebinje sve više otkriva kao sportski centar Republike Srpske. Kao i do sada grad Trebinje maksimalno podržava sportske kolektive i sportske aktivnosti, jer nam je izuzetno važno da sport bude taj koji će okupljati omladinu, a ne neke neprihvatljive društvene pojave“,kazao je Ćurić i dodao da se nada da će turnir postati prestižan i tradicionalno se održavati u našem gradu u godinama koje slijede.

Predsjednik RK „Leotar“ Vladan Šegrt pozvao je sve ljubitelje sporta da podrže turnir koji će okupiti ekipe koje zaista puno znače u svijetu rukometa.

Komentari: 0

Vaša elektronska adresa je obavezna ali neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena sa *.