Prijem za članove Džudo kluba „Leotar“ u Gradskoj upravi

Pregleda: 377

U Gradskoj upravi Grada Trebinja danas je upriličen prijem za članove Džudo kluba „Leotar“. Povod za posjetu džudista Gradskoj upravi bili su ostvareni rezultati na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu, gdje su džudisti “Leotara” ostavri sjajne rezultate ekipno i pojedinačno.

Gradonačelnik Petrović pozdravio je prisutne i zahvalio se na posjeti Gradskoj upravi, te im ovom prilikom čestitao na postignutim rezultatima i osvojenim medaljama.

Petrović  je istakao opredjeljenje Gradske uprave da značajno podržava sve aktivnosti uspješnih sportista u našem gradu, a posebno sportske kolektive koji u kontinuitetu postižu dobre rezultete, kao što je i Džudo klub „Leotar“.

Grad Trebinje obezbijediće sportsku opremu za 14 džustista “Leotara” od čega 7 kimona za žensku i 7 za mušku ekipu.

Džudista „Leotara“ Nikola Boljanović osvojio je titulu prvaka Balkana  na šampionatu koji je održan u Kavadarcima u Makedoniji. Vidak Maljević, u kategoriji do 66 kilograma, osvojio je treće mjesto na Balkanskom prvenstvu za starije pionire, koje je održano u Nikšiću, dok je Božidar Vučurević osvojio peto mjesto na evropskom prvenstvu i treće na prvenstvu Balkana. Na prvenstvu Balkana kao trener Džudo kluba “Leotar” učestvovaoje Mitar Mrdić.

Komentari: 0

Vaša elektronska adresa je obavezna ali neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena sa *.