Rukovodstvo Grada čestitalo građanima krsnu slavu

Pregleda: 67

Rukovodstvo Grada Trebinja uputilo je danas čestitku građanima povodom nastupajuće krsne slave našeg grada i Sabornog hrama – Svetog preobraženja Gospodnjeg.

U čestitki se kaže:

„Poštovani sugrađani, koristimo ovu priliku da vam čestitamo krsnu slavu našeg grada – Sveto preobraženje Gospodnje. Ovo je, kao i uvijek do sada, najsvečaniji dan u našem gradu, koji dočekujemo sa posebnom radošću. I ove godine, Preobraženje je dan kada treba da kažemo šta smo uradili i šta ćemo tek da uradimo da naše Trebinje preobrazimo i da nastavimo da stvaramo mjesto poželjno za sve generacije.

Preobraženje je i dan kada svi treba da budemo zajedno, jer sloga je ono što nas okuplja, jača i daje nam snagu da budemo bolji, da sarađujemo i uvažavamo različita mišljenja, opredijeljeni da naše Trebinje ide naprijed, gleda u budućnost i ostaje otvoren grad za sve drage goste koji su nam već stigli ili će u narednim danima doći u grad ispod Leotara.

Drage Trebinjke i Trebinjci, neka svima nama ovaj veliki praznik preobrazi srce i dušu, ali i da blagoslov za sve ono što zajedno radimo da naš grad bude uspješniji, ljepši i prijatniji za sve koji u njemu žive ili ga posjete.

Zato koristimo i ovu priliku da vas pozovemo da se pridružite svečanostima u čast krste slave našeg grada i našeg Sabornog hrama, da zajedno, kako to i nalažu naša tradicija i običaji, obilježimo veliki dan za naše Trebinje.

Srećna vam krsna slava!“.

Gradonačelnik               Predsjednik Skupštine Grada                Potpredsjednik Skupštine Grada

Mirko Ćurić                    Dragoslav Banjak                                         Mijat Šarović

Komentari: 0

Vaša elektronska adresa je obavezna ali neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena sa *.