Slađana Skočajić izabrana za zamjenika gradonačelnika

Pregleda: 119

Odbornici Skupštine Grada Trebinja izabrali su danas diplomiranog ekonomistu Slađanu Skočajić za zamjenika gradonačelnika Grada.

Za njen izbor, putem tajnog glasanja, izjasnilo se 19 odbornika, dok njih dvoje nije podržalo njen izbor. Jedan glasački listić bio je nevažeći.

Skočajićeva je istakla da je donijela odluku da poslije dugogodišnjeg rada u prosvjeti napusti školsku učionicu i da ono što je predava svojim učenicima sada primjeni u praksi, jer u trebinjskoj Gradskoj upravi radi odličan tim ljudi.

“Trebinje se u posljednje tri godine značajno promijenilo. Želim da dam svoj doprinos njegovom razvoju u narednom periodu”, navela je Skočajićeva.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da vjeruje da će Skočajićeva sa postojećim timom u Gradskoj upravi doprinijeti realizaciji svih zacrtanih aktivnosti, ali i predložiti nove ideje koje mogu da doprinesu boljoj poziciji Trebinja.

“Njeno dugogodišnje iskustvo sa mladima nam je vrlo bitno. Ono što je najvažnije je da me odavno uvjerila da je timski igrač i da je spremna da radi za naše Trebinje”, naveo je Ćurić.

Skočajićeva je dugogodišnji je profesor poslovne informatike i grupe ekonomskih predmeta u Centru srednjih škola i jedan je od omiljenih profesora brojnih generacija Trebinjaca.

Komentari: 0

Vaša elektronska adresa je obavezna ali neće biti prikazana. Obavezna polja su obeležena sa *.