ДЕЈАН ПОПОВИЋ НА ПРИЈЕМУ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ

Прегледа: 940

На позив замјеника градоначелника Мирка Ћурића данас је у Градској управи уприличен пријем за фудбалера Дејана Поповића. Повод за разговор са Поповићем била је неугодна ситуација у којој се нашао фудбалер “Звијезде” из Градачца када је честитао рођендан Републици Српској.

“Након обављеног разговора и презентовања комплетне ситуације у којој се нашао наш суграђанин констатовано је да Град Требиње и Фудбалски клуб /ФК/ “Леотар” у потпуности стоје уз младог играча Дејана Поповића и на располагању су му у сваком моменту, без обзира шта ће он одлучити у наставку своје фудбалске каријере”, истакао је замјеник градоначелника Мирко Ћурић.

Ћурић се пита: “Какав је гријех ако се честита рођендан својој отаџбини?”

Он је нагласио да вјерује да ће га овај немили догађај подстаћи да буде само још бољи на фудбалском терену.

Дејан Поповић  је навео да је из медија чуо о раскиду уговора.

“Све је почело када сам на свом инстаграм налогу честитао рођендан Републици Српској уз стихове који нису били увредљивог садржаја. Као што сам већ изјавио медијима нисам никога увриједио ни величао. Честитао сам рођендан Републици Српској, што као њен становник свакако имам право. Нисам проблематичан дечко, нити националиста као што ме поједини медији желе представити. Волим своју Републику Српску и поштујем све остале”, изјавио је Поповић.

Поповић се захвалио градској управи, представницима ФК “Леотар” и свима који су му пружили подршку.

 

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.