Градноачелник разговарао са пензионерима Градске управе, представницима мјесних заједница и запосленима у Градској управи

Прегледа: 49

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић уприличио је пријем за представнике мјесних заједница и пензионере Градске управе Требиње.

Градоначелник се захвалио пензионерима који су у текућој години стекли услове за пензионисање, као и свим пензионерима Градске управе, на дугогодишњем доприносу и раду у Градској управи.

Ћурић је на пријемима говорио о плановима за сљедећу годину и подсјетио да ће Градска управа одржати конитнуитет када су у питању реализације започетих програма из области инвестиција, социјалне политике, културе, спорта, привреде и другог.

Захвалност за залагање и рад Ћурић је исказао и предсједницима мјесних заједница. Он је истакао да је циљ Градске управе за сљедећу годину да се у сваком мјесном сектору одради одређени пројекат.

Градоначелник Требиња данас је разговарао и са запосленима у Градској управи.

На пријему је било ријечи о резултатима Градске управе из 2019. године и плановима за 2020. годину.

Градоначелник је подсјетио да је градски буџет за сљедећу годину пројектован на око 32.000.000 КМ, од чега је око 8.5 милона планирано за инвестиције, а отприлике исто толико и за културу и спорт, као и реализације других програма.

Сходно томе, буџет за сљедећу годину је развојни, што ће значити и да ће Градска управа радити пуним капацитетом током 2020. године како би се испоштовала буџетска динамика и планови благовремено реализовали.

 

 

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.