Градоначелник Ћурић одржао традиционални пријем за бајкере

Прегледа: 67

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић примио је данас учеснике требињског мото скупа који су ове године у Требиње стигли у рекордном броју. Пријем је одржан у Градској управи Требиње.

Овом приликом градоначелник је поздравио мотористе и пожелио добродошлицу у град. Ћурић је истакао да је Градска управа двадесету јубиларну моторијаду издвојила међу манифестације од приоритета сада, али и у будућности:

„И ова бројка од 2.000 мотора нама је сигнал за сљедећи период да је потребно и додатно развијати капацитетеУ Требињу имамо 2.400 регистрованих лежајева, а сљедеће године очекујемо да ова бројка изађе на 3.000“, поручио је Ћурић.

Градоначелник Ћурић је истакао да међу бајкерима постоји јединство и да такав примјер заједништва треба слиједити:

„Ви треба да будете примјер свима нама – и у политици и свугдје у животу: да се може заједно и мора заједно. Једино тако можемо направити резултат и очекивати напредак – и наш град и ова држава и наш регион“, истакао је Ћурић.

Учесници мото скупа захвалили су се градоначелнику Требиња на пријему. Они, како кажу, су одрушевљени градом и гостољубивошћу домаћина. Мотористи су искористили прилику и да истакну добру организацију овогодишњег мото скупа, за што је заслужан Мото клуб ТНТ из Требиња.

Бајкери су се данас сложили да је ово један од већих мото догађаја у региону.

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.