Градоначелник Петровић одржао састанак са представницима савјета мјесних заједница

Прегледа: 516

На састанку градоначелника Требиња и представника савјета мјесних заједница, који је одржан данас у Градској управи Требиње, договорен је начин на који ће предсјеници и чланови савјета делегирати проблеме својих мјесних заједница Градској управи, као и идентификовати грађане којима је потребна помоћ.

Одржана су два састанка, један у 10 часова са представницима градских мјесних заједница гдје је присуствовао 51 члан и други састанак је одржан у 11 часова са представницима мјесних заједница из руралних подручја града Требиња, на том састанку је било присутно 34 члана савјета.

Осим тога, према ријечима градоначелника Требиња Луке Петровића мјесне заједнице ће преко новоизабраних организационих структура моћи предложити релевантне пројекте за рјешавање питања инфраструктуре и саобраћаја.

Градска управа ће посредством представника мјесних заједница имати увид у потребе грађана – уколико је некима потребна помоћ везано за доквалификацију и прекфалификацију, запошљавање покретањем властитог посла, бављење пољопривредом и сточарством, рад у приватном сектору, или уколико су потребна социјална давања, речено је на данашњем састанку.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.