КМФ Леотар добио донацију од прослављеног спортисте

Прегледа: 899

КМФ Леотар, на почетку припрема за нову сезону добио је донацију у виду спортске опреме од прослављеног српског кошаркаша репрезентативца Немање Бјелице. Донација је реализована захваљујући Владимиру Ћуку и градоначелнику Требиња Луки Петровићу.

Приликом недавне посјете Београду , градоначелник Петровић уприличио је састанак са Владимиром Ћуком да Бјелици представи потенцијале града Требиња те погодности за све заинтересоване инвеститоре.

У неформалном разговору кошаркаш Немања Бјелица изразио је велико интересовање за улагање у Требиње и спорт, гдје је неколико пута боравио и припремао се за сезону утакмица.

Бјалица је најавио посјету Требињу у току наредне године, када му обавезе у НБА дозволе, како би се детаљније упознао са могућностима за улагање у наш град.
Ћук је упознао Бјелицу о успјесима и тренутној ситуацији у једином премијер лигашу из Требиња „КМФ Леотар“, иначе актуелном освајачу Купа Републике Српске. Такође Ћук истиче да поред првог тима клуб има и млађе категорије које броје око педесетак чланова.
Бјелица је нагласио да му је циљ и жеља да ова донација поред вјетра у леђа првом тиму, има за циљ да стимулише и најмлађе чланове клуба, у цуљу да се што више дјеце из нашег града бави спортом.

„Животни путеви су ме спојили са овим дивним градом, гдје сада имам доста пријатеља и родбине, слушао сам много лијепих прича о Требињу, о познатим пјесницима, спортистима, глумцима, музичарима и многим другим истакнутим Требињцима… Ово је прилика да се још више повежем са Требињем, као спортиста и неко ко разумије потребу да се помогне спорту и младима. Требиње је расадник успјешних спортиста , нема потребе да наглашавам који су све успјешни спортисти рођени у Требињу или уско повезани са њим, улагањем у спорт можемо само очекивати да се изњедре нови успјешни спортисти и репрезентативци, наша је обавеза да помажемо дјеци и да им обезбједимо да одрастају уз спорт“ закључио је Бјелица.

„Клуб малог фудбала Леотар је у протеклој спортској години показао да је тренутно најуспјешнији спортски колектив у граду, морам да истакнем да сам фасциниран борбом људи који га воде да би се изборили за свој колектив и његово боље сутра. Желим да изразим велику захвалност Немањи Бјелици што жели да помогне КМФ Леотар и да помогне дјеци из Требиња, желим да нагласим да је град Требиње отворен за успјешне спортисте и људе добре воље за сарадњу на обострано задовољство“, рекао је градеоначелник Лука Петровић.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.