„Леостарс“ на пријему код градоначелника Петровића

Прегледа: 2269

Тренери и дјеца Школа фудбала “Леостарс”посјетили су ,данас Градску управу гдје их је примио градоначелник Лука Петровић.

„Као што смо раније рекли, Требиње је град културе и туризма али и град спорта. Ви сте наши представници и реклама нашег града, данас вас 23 добиће од Градске управе награду за труд у износу од 1150.00 конвертибилних марака, а тренери ће добити по стотину конвертибилних марака “, рекао је градоначелник Петровић.

„План Градске управе је да свој дјеци града Требиња која желе буду укључена у неку спортску дисциплину, а чији родитељи немају финансијске могућности, ми смо спремни да финансирамо бар једну годину и то ћемо радити преко спортског друштва „Леотар“ које је недавно основано. Такође, помагаћемо и породице са троје и четворо дјеце“, додаје Петровић.

Тренер у школи фудбала је Требињац Игор Јоксимовић, бивши професионални фудбалер, играч једних од најуспјешнијих клубова у земљи и иностранству, који се одлучио да љубав према спорту и богато искуство кроз школу фудбала пренесе на мале суграђане.

Мали фудбалери Леостарс-а су у јуну били гости на три међународна турнира у фудбалу за узраст од 9 година . Карту за турнире у Бечу су добили након сјајних резултата на такмицењима у насој земљи, наиме дјечаци овог клуба су били шампиони Источне Херцеговине, 3. на завршном такмичењу ДФА лиге у БиХ и регионални шампиони јужне регије Црне Горе. Достојно су репрезентовали свој град и клуб у Бечу и на 3 турнира освојили сјајна 2 друга мјеста и једно прво мјесто у тешкој конкуренцији клубова из Аустрије, Мађарске, Словачке, Чешке и екипа из балканских земаља. Наставице са радом и у будућности, а очекујемо од ових дјечака из школе фудбала Леостарс да у најмању руку понове све ове успјехе и у наредној сезони на целу са њиховим тренером Игором Јоксимовићем и цијелим стручним штабом који има не мали утицај на све ове резултате.

“Школа је сваким даном све масовнија. Такмичимо се у ДФА лиги, која је почела од ове године и забиљежили смо одличне резултате. Генерација 2008. и 2009. годиште постала је шампион у Херцеговини и учествовала је на државном првенству”, каже Јоксимовић.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.