У оквиру кампање „Љетуј у Требињу“, Туристичка организација Требиње, уз подршку градоначелника Требиња и хотелијера из нашег града, организује наградну игру за све оне који су заинтересовани да бораве у Требињу у периоду од 5. – 25. јула 2020. г.

Ријеч је о додјели ваучера за преноћиште са доручком у требињским смјештајним објектима, у вриједности  од 150 КМ. Како је данас објашњено, број ноћења за један ваучер зависиће од цијена појединачних објекта (хотела, мотела, хостела итд.),  тако да ће у појединим објектима туристи моћи боравити и више дана.

Према ријечима градоначелника Требиња Мирка Ћурића, ова активност је настојање да се пружи подршка туризму у Требињу, посебно након коронавируса, те да се позову туристи да посјете наш град. По званичним подацима, у Требињу већ мјесец дана није забиљежен ниједан нови случај вируса.

„Прошле смо године, по први пут у Требињу, имали преко 100 000 ноћења. Дошли су нам људи из 90 земаља свијета. То не можемо тек тако оставити по страни. Требиње је почело да се интензивно развија у туристичком смислу и наша је намјера, иако је коронавирус успорио активности, да радимо и даље на плану развоја туризма“, рекао је градоначелник Трбиња.

Ћурић се захвалио хотелијерима и власницима смјештајних капацитета, истичући да су готово сви прихватили ову идеју и већ се пријавили за учешће.

„За сада имамо већ скоро 30 пријављених, а очекујемо да тај број буде и већи,“ истакао је Ћурић.

Градоначелник Требиња је свим учесницима пожелио пуно среће у наградној игри, а евентуалним дибитницима и нашим будућим гостима пожелио је добродошлицу. Оне који не буду извучени, градоначелник је позвао да ипак дођу у Требиње и увјере се у квалитет услуга и пријатан амбијент.

Марко Радић, директор Туристичке организације Требиње, рекао је  да позив важи за све који су заинтересовани за боравак у нашем граду.

Радић је објаснио да се пријаве врше путем апликације на интернет страници www.ljetujutrebinju, која је двојезична, па је учешће омогућено и за странце. Заинтересовани треба да оставе основне податке – име и презиме, град из којег долазе и имејл адресу.

Пријаве трају 26. јуна 2020. године, а информација о добитницима ваучера биће објављена 29. јуна на поменутом сајту, истаграм и фејсбук страницама Туристичке организације Требиње.

Ако желите или планирате да посјетите Требиње – град богатог културно-историјског насљеђа, занимљиве архитектуре, добрих домаћина и разноврсне гастро понуде, а да притом уживате у нетакнутој природи и активном одмору, адреналинским садржајима аква парка и уз то будете на свега 20 километара од јадранске обале, онда већ данас попуните „онлајн“ пријаву путем форме на дну овог текста и освојите ваучер од 150,00 КМ,“ поручују на сајту www.ljetujutrebinju.com, на коме можете пронаћи детаљне информације.