Милена Дравић у посјети градоначелнику града Требиње

Прегледа: 375

У оквиру Фестивала медитеранског и европског филма, наша позната глумица Милена Дравић гостује у Требињу и тим поводом је била у посјети градоначелнику.

Милена Дравић је синоћ у Културном центру Требиње свечано отворила Фестивал медитеранског и европског филма на коме ће јој ове године бити уручена награда “Златни платан” за допринос европско-медитеранској кинематографији. У разговору са градоначелником Милена је изразила своје одушевљење како градом, тако и емоцијама које јој је синоћ публика узвратила. Такође је навела да је овогодишњи филмски фестивал био јако добро и позитивно искуство за њу.

Легенда глумачке сцене до сада је снимила 107 филмова, а како каже – Дешавало се да се снима и по 5 пута годишње. Милена Дравић је још навела да је управо култура и умјетност амбасадор свуда и да гдје год је наступала, оставила је дио себе, што се примјетило и на синоћњем отварању Фестивала медитеранског и европског филма.

Том приликом, градоначелник града Требиња Славко Вучуревић, упутио је званичан позив овој глумачкој легенди, као и њеном супругу да поново буду гости у нашем граду.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.