Мото клубу „ТНТ“ захвалница за туристичку промоцију Требиња (ФОТО)

Прегледа: 81

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић организовао је данас пријем за чланове Мото клуба „ТНТ“ из Требиња, који су протеклог викенда били организатори традиционалног, већ 20. мото скупа.

Клубу који окупља требињске бајкере уречена је и захвалница Града Требиња за успјешну дугогодишњу организацију моторијаде, туристичку и културну промоцију Требиња.

Градоначелник Ћурић истакао је да традиционални „Мото викенд“ у Требињу, окупљајући љубитеље двоточкаша из цијеле Европе, значајно доприноси туристичкој промоцији града.

Подсјетио је да је јубиларни мото викенд у том смислу оборио све претходне рекорде – окупивши око 2.000 мотора.

Ћурић је додао да највећи терет организације, без обзира на финансијску подршку Града, подноси управо требињски мото клуб.

„На прошлогодишњем, по броју учесника такође рекордном скупу, било је око 1.400 моториста, а већ годину дана касније – шесто више. То заиста доста значи за наш град. Притом, ми смо свјесни да су чланови нашег мото клуба у обавези да се одуже и до сљедеће моторијаде у Требињу ићи ће код свих тих људи на њихове скупове. Зато смо и поносни на њих. Град Требиње ће и у наредном периоду подржавати мото клуб и организацију моторијаде“, казао је Ћурић.

Раде Јелић испред Мото клуба „ТНТ“ казао је да је захвалница Града Требиња показатељ да је клуб свих претходних 20 година био на правом путу.

„Претходни викенд и посјета овогодишњем скупу свима су показали колико бајкери из земља регије али и широм Европе цијене људе из ‘ТНТ’-а и воле Требиње. Уз подршку Града Требиња и спонзора, али и полиције која је увијек важан дио организације, надам се да ће наредни скуп бити још успјешнији“, истакао је Јелић.

Радио Требиње

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.