Награђени за најљепше двориште и балкон

Прегледа: 404

У оквиру акције „Љепше Требиње – за љепшу Српску“ у нашем граду данас су уручене новчане награде за најљепше уређено двориште и балкон као  и четири специјалне награде.

Међу 27 пријављених кандидата, побједник у категорији најљепше уређеног дворишта је Драган Мијовић , док је награду  за најљепше уређен балкон добила Десанка Павићевић.

Друга награда за најљепше уређено двориште припала је Славојки Милеуснић,  док је трећа отишла у руке  Бранка и Милене Нинковић.

Друга награда за најљепше уређен балкон припала је  Наташи Драшковић, а трећа награда је у рукама  Љиљане Бољановић.

Послије неколико година смо одлучили да оживимо ову акцију. – каже Недјељко Ламбета, директор АД Kомунално .

„Поред новчаних награда, одлучили смо да подјелимо и четири специјалне награде људима који долазе из неке друге бранше, а показали су се добри и у овом дијелу посла. То је Регулаторна комисија за енергетику РС, двије винарије и један угоститељски објекат.

Што се тиче физичких лица, стварно је била јака конкуренција. Kомисија је урадила добар посао. Чуо сам да је код господина Мијовића у дворишту бајка у малом.“, каже Ламбета и додаје да се нада да ће сљедеће године бити још већи број пријављених.

Специјалне награде добили су: Регулаторна комисија за енергетику, винарије: „Петијевић“ и „Подрум породице Берак“ као и ресторан „Тарана Стари град“.

Организатори акције “Љепше Требиње – за љепшу Српску” су Град Требиње у сарадњи са Туристичком организацијом и предузећем АД „Kомунално“ Требиње.

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.