НАЈАВА: Предавање на тему „Маркетинг за мале пољопривредне произвођаче

Прегледа: 222

Факултет за производњу и менаџмент Требиње у сарадњи са Градом Требиње и Херцеговачком кућом најављује предавање које ће се одржати дана 23. фебруара 2019. године, са почетком у 11:00 часова, у амфитеатру Факултета. Гост предавач на тему „Маркетинг за мале пољопривредне произвођаче“ је Ирис Стојко, директор за развој тржишта  и корпоративне комуникације, дигиталног развоја и контакт центра, која долази из Минхена.

Дугодишње искуство стекла је обављајући послове: маркетинг менаџера бренда  и развоја пословања, глобалног стратега за друштвене медије, специјалисте за односе са купцима. Њена поља интересовања везана су за: стратегију тржишта, стратегију бренда, друштвене медије, дигитални маркетинг и маркетинг комуникацију.

Предавање је замишљено да помогне малим пољопривредним произвођачима да се афирмишу у смјеру онога шта тржиште тражи са фокусом на начин рјешавања најчешћих проблема и изазова у маркетингу малих бизниса. Циљ предавања је везан за активности оснаживања “малих” пољопривредних произвођача (који своје производе пласирају за „Херцеговачку кућу“), како би се пренијело стручно знање да би усавршили своју идеју и развили свој бизнис, и дјеловали стратешки у пољу маркетинга и брендирања.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.