Обавјештавају се грађани да ће у времену од 10.04. до 05.05.2017. године чланови савјета обилазити подручје своје мјесне заједнице

Прегледа: 469

На подручју Града Требиња одржани су избори за савјете мјесних заједница и конституисани савјети.

Чланови савјета мјесних заједница ће вршити прикупљање истинитих података ради квалитетнијег рада савјета мјесних заједница.

Будући да су мјесне заједнице подјељене на одговарајућа подручја – секторе, сваки сектор ће обилазити члан савјета мјесних заједница којем припада, односно чије интересе заступа у савјету мјесне заједнице.

Обавјештавају се грађани да ће у времену од 10.04. до 05.05.2017. године чланови савјета обилазити подручје своје мјесне заједнице.

Чланови савјета који ће обилазити подручје мјесне заједнице и прикупљати податке од становника, имаће идентификационе картице.

Идентификационе картице ће садржати податке: 1. назив мјесне заједнице 2. ознаку сектора 3. име и презиме члана савјета мјесне заједнице 4. фотографију 5. матични број.

Идентификациона картица биће овјерена печатом Градске изборне комисије.

Задатак чланова савјета је да прикупе податке о стању у свакој мјесној заједници како би Градска управа заједно са Савјетима мјесних заједница могла дефинисати проблеме с којим се сусрећу грађани и предложити приоритете у њиховом рјешавању.

Подаци које ће прикупљати чланови савјета мјесне заједнице су повјерљиви и неће се користити за друге намјене осим за рад савјета мјесне заједнице за коју су и прикупљени.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.