Обиљежена крсна слава МУП-а

Прегледа: 131

У Полицијској управи Требиње данас је обиљежена крсна слава Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Свети архангел Михаило.

Епископ Димитрије у пригодној бесједи након оброде ломљења славског колача је истакао да свака права љубав, слава, и радаост у животу почивају на жртви.

„Тако и ми данас овдје стојимо на њиховој жртви и читав овај свијет стоји на жртви господњој. И тако и у нашем животу и вашем колективу потребне су увијек мале жртве, како би све функционисало како треба и да би једни друге покривали у ономе што несвједно гријешимо“, казао је епископ Димитрије.

Честитајући крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог архангела Михаила, начелник Полицијске управе Требиње Жарко Лакета истакао је да се данас сјећамо свих оних погинулих припадника полиције.

Досадашњи градоначелник Требиња Лука Петровић, који је данас преузео дужност в.д.генералног директроа ЕРС поручио је да сви треба да остављамо добра дјела на понос будућим генерацијама.

„Будимо људи, са добром комуникацијом, немојмо бити сујетни, да направимо стабилније Требиње,  Херцеговину и РС“, рекао је Петровић на обиљежавању крсне славе МУП-а РС.

Обиљежавању крсне славе Светог архангела Михаила присуствововали су и начелници источнохерцеговачких општина, те велики број гостију.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.