Одржано предавање на тему „Маркетинг за мале пољопривредне произвођаче“

Прегледа: 263

Факултет за производњу и менаџмент Требиње у сарадњи са Градом Требињем и Херцеговачком кућом организовали су јуче предавање на тему „Маркетинг за мале пољопривредне произвођаче“.

Гост предавач била је Ирис Стојко, директор за развој тржишта и корпоративне комуникације, дигиталног развоја и контакт центра из Минхена.

Циљ предавања био је везан за активности оснаживања “малих” пољопривредних произвођача који своје производе пласирају у Херцеговачкој кући, како би се пренијело стручно знање да би усавршили своју идеју и развили свој бизнис, и ђеловали стратешки у пољу маркетинга и брендирања.

Теме које су се отвориле на предавању везане су за главне кораке за развој бизниса, позиционирање на тржишту, конкурентност, процес брендирања еко производа, регулатива у ЕУ (декалрације, сертификати и слично) по питању пласмана и продаје, креативни примјери како се од постојеће сировине може направити неки нус-производ, уз постојеће асортимане шта се још може додати а да постојећа технологија може подржати, шта је то важно код производа (квалитет, иновативност, функционалност, асортиман, паковање, етикетирање, означавање производа, продајни сервис, цијена).

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.