Отворен Студио два Радио Tребиња

Прегледа: 382

У просторијама Радио Требиња данас је градоначелник  Требиња Лука Петровић отворио реновирани Студио два ове медијске куће. Из градског буџета за ову инвестицију обезбијеђено је око 70.000 КМ.

Петровић је запосленима у Радио Tребињу пожелио успјешан рад на новој опреми и навео да је ријеч о технологији посљедње генерације која ће омогућити квалитетнији звук, лакши рад и већу конкурентност једне од најстаријих радио-станица у региону.

“Уложили смо 70.000 КМ за једну годину, колико је уложено у протеклих 26. То је наш резултат на који смо поносни. И у наредном периоду ћемо сваку иницијативу радника Радио Требиња подржати и помоћи да буде реализована”, навео је Петровић.

Он је истакао да је поносан што у овој медијској кући, која дјелује при Јавној установи Центар за информисање и образовање, раде доказани новинари, који професионалним радом већ више од четири деценије благовремено информишу требињску и херцеговачку јавност.

Из Студија 2 биће емитоване све уживо емисије овог радија, док ће се у постојећем студију убудуће монтирати прилози и снимати емисије које ће бити накнадно емитоване.

Радио Требиње основан је 1975. године. Тако је “Глас Требиња” у 24. години постојања добио достојног помоћника у одговорном задатку информисања грађана Требиња и Херцеговине. Програм емитује на фреквенцији 95,9 мегахерца.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.