Поновљени позив на инфо дан за додјелу бесповратних средстава (“ЕU4Business”)

Прегледа: 276

Позив на информативни састанак за потенцијалне подносиоце пријава за додјелу бесповратних средстава за инвестиције у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа у оквиру пројекта “EU4Business” можете преузети ОВДЈЕ.

 

О пројекту:

Пројекат Конкурентност и иновације: Локалне развојне стратегије – “EU4Business” је четверогодишња иницијатива (2018-2022) која је финансирана примарно од стране Европске Уније (ЕУ) у оквиру Инструмента за предприступну помоћ (ИПА) II. Пројекат спроводе “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ), Развојни програм Уједињених Нација (УНДП) и Међународна организација рада (ИЛО). УНДП је одговоран за проведбу активности из области пољопривреде, прехране и руралног развоја.

Пројекат “EU4Business” је 29. јула 2019. године објавио јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа (прерада и маркетинг).

Све информације као и потребни документи за овај јавни позив се могу пронаћи на wеб страници УНДП http://www.ba.undp.org/ и на страници пројекта https://eu4business.ba/.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.