Посађенa 23 стабла дрвећа у част 23. Сусрета младих

Прегледа: 47

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић посадио је јутрос са учесницима 23. Сусрета младих Републике Српске саднице дрвећа у Градском парку.

Ћурић је рекао да Град Требиње подржава све активности младих и да је садња 23 стабла дрвећа само једна од иницијатива коју су учесници Сусрета изнијели као спремност да је реализују.

“Отворили смо и канцеларију младих, а садња ових стабала показује и друштвену одговорност младих људи”, навео је Ћурић.

Члан Омладинског савјета Српске Живко Ћетојевић казао је да су 23 стабла дрвећа посађена у част 23. организовања Сурета младих.

Он се захвалио градоначелнику и Градској управи на подршци коју су им у протеклим годинама пружили приликом организовања Сусрета младих.

“Град Требиње се  показао као добар домаћин. Вјерујем да ћемо наставити са организовањем ове манифестације у најјужнијем граду Српске”, навео је Ћетојевић.

Циљ манифестације, која ће трајати до 30. августа и која је окупила око 250 младих из 43 локакле заједнице из РС, јесте да подстакне младе из Српске на умрежавање, креативан рад и дружење кроз забаву и интерактивно учење.

Ријеч је о највећем окупљању младих у Српској са едукативно-спортско-забавним садржајима, које организују Омладински савјет Републике Српске, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Српске и Града Требиња.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.