Постављен први продајни штанд на пијаци код бивше зграде Неимарства

Прегледа: 142

Град Требиње, односно Одјељење за инспекцијске послове и Одјељење за просторно уређење и урбанизам, и Аграрни фонд града Требиња поставили су данас прву продајни штанд на простору код бивше зграде Неимарства.

Овај штанд додјељен је на кориштење породици која се налази у тешком имовинском стању и чији једини приходи јесу они које остваре продајом на овом простору.

Вриједност штанда износи око 2.000 КМ, а израду истог финансирао је Аграрни фонд.

У наредном периоду, како је истако начелник Одјељења за инспекцијске послове Бојан Чворо, планирано је уређење овога дијела града и уклањање комбији возила на чијем мјесту би требали бити постављени продајни штандови.

Требињка Милијана Пудар, која ће користити постављени штанд, искористила је прилику да се захвали Градској управи и Аграрном фонду за обезбјеђење бољих услова за обављање дјелатности. „Моја фамилија и ја захвални смо што нам је омогућено да сада на један љепши начин излажемо своје производе. Захвљујем се градоначелнику Луки Петровићу и директору Аграрног фонда Веселину Дутини на помоћи коју су нам пружили и надам се да ће у наредном периоду ова пијаца бити знатно љепши простор за рад“, истакла је Пудар.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.