Позив на јавну расправу

Прегледа: 365

Након разматрања Нацрта о измјенама Закона о ветеринарству, Нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о храни, Нацрта Закона о јаким алкохолним пићима, Нацрта Закона о сточарству, Нацрта Закона о вину, Нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о пољопривредним задругама и Стратешког плана развоја пољопривреде и руралних подручја Републике Српске, Народна скупштина Републике Српске, на другој сједници одржаној 05.02.2015. године, донијела је Закључке којим се наведени Нацрти Закона упућују на Јавну расправу.

На основу тога, позивамо Вас да присуствујете Јавној расправи која ће се одржати у Требињу дана 23.02.2015. године, у Сали Скупштине града Требиња са почетком у 10 часова.
Испред МПШВ биће присутни: Зоран Ковачевић, Божана Врањеш, Радмила Чојо, Ранко Грубешић, Владимир Булатовић, и Стојанка Миљковић.
Наведени Закони су објављени и на интернет страници Народне скупштине Републике Српске www.народнаскупстинарс.нет и на страници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде РС www.владарс.нет.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.