Предсједник Српске у посјети младим предузетницима

Прегледа: 51

У оквиру посјете Требињу предсједник РС Жељка Цвијановић данас је посјетила и два млада предузетника, који су у Требињу покренули сопствени бизнис и постигли одређене резултате – Шпира Чечура, власника и директора туристичке агенције „Herc travel“ и „Oz“ крафт пивару, чији је власник Ендрју Монфорт, Американац из Kанзаса.

Kако је истакла предсједница Цвијановић, ово су позитивне приче људи који су имали визију и покренули сопствени посао, који се исплатио.

„Kада имате подршку локалне заједнице и Завода за запошљавање, уз добру пословну иницијативу, имамо успјешну причу, која показује да када уживате одређену подршку можете да успијете и ми данас можемо да кажемо да је ‘Херц тревел’ успјешна агенција, која ће у будућости бити дио туристичке понуде Требиња. У другом случају имамо странца који је у Требињу покренуо властити посао. Позитивно је то да он намјерава да овде остане и шири свој бизнис. Ово је добра порука да у Требињу имамо странца који је свој живот организовао овђе“, казала је предсједница РС.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.