Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић у Градској управи

Прегледа: 207

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић данас борави у радној посјети Требињу.

Своју радну посјету Требињу предсједник Владе Републике Српске започео састанком са замјеником градоначелника Мирком Ћурићем.

 

Сви  пројекти који су започети у Требињу у 2018. години биће настављени, а Влада РС обезбиједила је новац и све ће по унапријед утврђеној динамици бити исплаћено. Иако су неки хтјели другачије да је представе, моја посјета Требињу није никакве страначке природе, завршићенмо пројекте који су значајни за све грађане Требиња, без обзира којој политичкој опцији припадали“, истакао је премијер Српске.

Изражавајући задовољство посјетом премијера РС Требињу, замјеник градоначечлника Требиња Мирко Ћурић је рекао да је данас саопштено да ће Влада РС и у наредном периоду, у досадашњем обиму,  подржати заједничке пројекте који су покренути са Градом Требињем, те да постоји реална могућност да се та сарадња и прошири.

 

„Упознали смо премијера са чињеницом да се значајан новац из градског буџета издваја за инфраструктуру, а наш циљ је да, заједно са пројектима, које реализујемо са Владом РС и владом Србије, омогућимо останак младих у нашем граду и обезбиједимо перспективу за све“, рекао је замјеник градоначелника Требиње.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.