Пријем за чланове Џудо клуба „Леотар“ у Градској управи

Прегледа: 742

У Градској управи Града Требиња данас је уприличен пријем за чланове Џудо клуба „Леотар“. Повод за посјету џудиста Градској управи били су остварени резултати на недавно одржаном Балканском првенству, гдје су џудисти “Леотара” оставри сјајне резултате екипно и појединачно.

Градоначелник Петровић поздравио је присутне и захвалио се на посјети Градској управи, те им овом приликом честитао на постигнутим резултатима и освојеним медаљама.

Петровић  је истакао опредјељење Градске управе да значајно подржава све активности успјешних спортиста у нашем граду, а посебно спортске колективе који у континуитету постижу добре резултете, као што је и Џудо клуб „Леотар“.

Град Требиње обезбиједиће спортску опрему за 14 џустиста “Леотара” од чега 7 кимона за женску и 7 за мушку екипу.

Џудиста „Леотара“ Никола Бољановић освојио је титулу првака Балкана  на шампионату који је одржан у Кавадарцима у Македонији. Видак Маљевић, у категорији до 66 килограма, освојио је треће мјесто на Балканском првенству за старије пионире, које је одржано у Никшићу, док је Божидар Вучуревић освојио пето мјесто на европском првенству и треће на првенству Балкана. На првенству Балкана као тренер Џудо клуба “Леотар” учествоваоје Митар Mрдић.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.