Приправнички стаж за још четворо дјеце палих бораца

Прегледа: 313

Још четири приправника из категорије породица погинулих бораца одрадиће свој приправнички стаж у Градској управи Требиње. Приправници ће тако у наредном периоду стећи услове за полагање државног испита и запослење.

Поводом пријема дјеце палих бораца градоначелник Требиња Славко вучуревић рекао је да је његово свеукупно залагање да се ове категорије коначно збрину јер је то друштвена одговорност која је одавно требала да се испуни и буде приоритет.

„Нажалост, предходна требињска власт није ријешила ове најрањивије случајеве, а то је одавно требало учинити. Умјесто запошљавања по разним политичким и породичним основама, требало је збринути дјецу оних који су најзаслужнији за нашу егзистенцију у оквиру РС, а то су борци који су своје животе заложили за њу. Припало је нама да то урадимо и, ево, након свих ових година ја и градска власт то чинимо, не желећи да заборавимо жртве које су породице погинулих бораца дале за Српску. Тако ћемо радити све док не ријешимо и посљедње дјете и члана породице погинулог борца“ рекао је данас градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.