Прва сједница Форума за безбједност заједнице Требиње

Прегледа: 484

У сали Скупштине града данас је одржана прва сједница Форума за безбједност заједнице Требиње,  на којој су, поред конститутивних одлука, према надлежним органима покренуте и прве иницијативе као одговор на конкретне безбједносне изазове.

Новоконституисано тијело, на чијем ће челу у овом мандату бити предсједник Скупштине града Требиња Драгослав Бањак, како је речено, имаће задатак да разматра актуелне проблеме из области безбједности у локалној заједници и код надлежних органа иницира неопходне мјере за њихово рјешавање.

„Форум има 20 чланова из различитих области друштвеног живота и рада – од представика Градске управе, полиције и тужилаштва, до школа, ватрогасних јединица и других. Дакле, почели смо са радом, а сви наши закључци и иницијативе биће прослијеђени надлежним органима на поступање“, истиче Бањак.

На првој сједници форума  усвојен је и пословник о раду овог тијела, а за замјеника предсједника Форума за безбједност заједнице Требиње изабран је Ненад Милићевић, начелник Одјељења за општу управу.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.