Резултати процеса избора представника ОЦД за учешће у евалуационој комисији (РеЛОаД)

Прегледа: 133

Резултати процеса избора представника организација цивилног друштва са подручја Града Требиња за учешће у у евалуационој комисији у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД).

Позив члановима организација цивилног друштва са подручја Града Требиња да се пријаве за учешће у Евалуационој комисији је објављен на веб страници града 18. јуна, те је трајао до 26. јуна 2019. године до 12.00 часова.

До предвиђеног рока, укупно се пријавилаједна (1) кандидаткиња, и то:

  1. Гђа. Слађана Гајић из Удружења „Мостови“; пријава пристигла 25. јуна 2019.

Због чињенице да се до предвиђеног рока пријавила само једна представница цивилног друштва, представници Градске управе Требиња и УНДП-а / РеЛОаД пројекта су констатовали да се неће спроводити процес гласања, те да нема сметњи да се иста изабере за чланицу Евалуационе комисије.

Чланови Евалуационе комисије коју чине представница цивилног друштва са подручја Града Требиње, два представника градске управе и два представника УНДП / РеЛОаД пројекта ће договорити термин евалуације пристиглих пројеката.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (УНДП).

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.