Руководство Града честитало грађанима крсну славу

Прегледа: 107

Руководство Града Требиња упутило је данас честитку грађанима поводом наступајуће крсне славе нашег града и Саборног храма – Светог преображења Господњег.

У честитки се каже:

„Поштовани суграђани, користимо ову прилику да вам честитамо крсну славу нашег града – Свето преображење Господње. Ово је, као и увијек до сада, најсвечанији дан у нашем граду, који дочекујемо са посебном радошћу. И ове године, Преображење је дан када треба да кажемо шта смо урадили и шта ћемо тек да урадимо да наше Требиње преобразимо и да наставимо да стварамо мјесто пожељно за све генерације.

Преображење је и дан када сви треба да будемо заједно, јер слога је оно што нас окупља, јача и даје нам снагу да будемо бољи, да сарађујемо и уважавамо различита мишљења, опредијељени да наше Требиње иде напријед, гледа у будућност и остаје отворен град за све драге госте који су нам већ стигли или ће у наредним данима доћи у град испод Леотара.

Драге Требињке и Требињци, нека свима нама овај велики празник преобрази срце и душу, али и да благослов за све оно што заједно радимо да наш град буде успјешнији, љепши и пријатнији за све који у њему живе или га посјете.

Зато користимо и ову прилику да вас позовемо да се придружите свечаностима у част крсте славе нашег града и нашег Саборног храма, да заједно, како то и налажу наша традиција и обичаји, обиљежимо велики дан за наше Требиње.

Срећна вам крсна слава!“.

Градоначелник               Предсједник Скупштине Града                Потпредсједник Скупштине Града

Мирко Ћурић                    Драгослав Бањак                                         Мијат Шаровић

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.