Реконструисани стадион Основне школе „Вук Kараџић“ у требињском насељу Полице од сутра ће бити у употреби, почеће се изводити настава физичког васпитања као и остале рекреативне активности.

Завршени су обимнији радови, преостало је још да се заврше неки ситнији послови и култувисање малих површина око стадиона.

Ово игралиште данас је обишао градоначелник Требиња Мирко Ћурић који је истакао да највећу захвалност за реконструкцију овог стадиона треба упутити мјештанима насеља Полице који су заједничким снагама и са директором школе, уз велику љубав према овом мјесту на коме су многи одрастали, покренули обнову.

„Ово је примјер како се заједно може доста тога урадити са доста мање новца. Овај пројекат је веома значајан и финансијски али доста више зато што су многи у њему учествовали и заједничким снагама учинили све да овај стадион изгледа овако како данас изгледа. Сматрам, да је ово позитиван примјер заједничког рада и настојаћемо да у наредном периоду буде што више оваквих пројеката“, рекао је Ћурић.

Он је додао да ће у свакој мјесној заједници, гдје постоји потреба за тим, бити изграђена игралишта.

Он је захваљући и  требињским предузећима која су учествовала у реконструкцији овог игралишта навео да ће школски стадион моћи да користе и бројни спортски  клубови из нашег града.

Радио Требиње