У Градској управи одржан још један састанак са лицима која имају диплому високе стручне спреме

Прегледа: 1245

Јутрос је у Градској управи Требиње одржан састанак са око 40 лица која имају завршену високу стручну спрему, а која су своје дипломе стекла до 31.12.2016. године. Ријеч је о лицима која су дипломе стекли из неких од друштвених наука.

Састанак је одржан како би се заједнички сагледале могућности ангажмана високообразованих лица, било у смислу волонтеризма или ради обављања приправничког стажа.

Стога су сви присутни имали прилику да се изјасне уколико су заинтересовани да одраде приправнички стаж, волонтирају или за неки од постојећих програма самозапошљавања.
Састанку је присуствовао замјеник градоначелника Требиња Мирко Ћурић, директор Агенције за мала и средња предузећа дражен Бошковић и директор Завода за запошљавање – филијала Требиње Драган Поповић.

Представници Града Требиње користе и ову прилику да позову сва високообразована лица која се до сада нису јавила, а испуњавају све потребне услове, да се јаве у Градску управу Требиње како би се сагледале могућности њиховог ангажмана у будућем периоду.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.