У посјети градоначелнику Петровићу делегација из Словеније на челу са Францом Боговичем

Прегледа: 603

Данас у посјети градоначелнику Требиња Луки Петровићу био је Франц Богович бивши градоначелник Крска а сада посланик у Европском парламенту, са делегацијом из Словеније. На састанку су такође били присутни, замјеник градоначелника Мирко Ћурић, Невладине организације из града Требиња, представници јавних установа и предузећа.

Делегација из Словеније је приказала своју презентацију у циљу да се подјели са представницима Града Требиња знање и искуство. Послије словенске презентације презентовани су реализовани и планирани пројекти Града Требиња, начелник одјељења за просторно уређење Марко Рикало презентовао је и дио презентације са Инвестиционе конференције која је ове године одржана у Требињу, те кроз презентацију делегацији из Словеније указао на погодности које Требиње пружа за нове инвестиције. У периоду који долази планира се побољшање сарадње Требиња, Словеније и града Крск.


Господин Франц закључио је на крају овог састанака да Требиње као и његови представници имају велики потенцијал и капацитет, као и да су представници Требиња спремни за рад те да су добро организовани и подјељени у тимове чиме је Франц посебно одушевљен, у Градској управи политика није на првом мјесту, већ добробит града и његових грађана, додаје Франц.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.