У току пријаве на позив „Западни Балкан упознаје Јапан – Мост у будућност“

Прегледа: 58

Министарство спољних послова Јапана и Регионална канцеларија за сарадњу са младима (RYCO) објавили су Позив за пријаву „Западни Балкан упознаје Јапан – Мост у будућност“.

Рок за подношење пријава је 15. септембар 2019. године до 23.59 часова.

Позив има за циљ да размјени и изгради основу за будуће пријатељство и сарадњу између Јапана и земаља Западног Балкана. Предвиђено је да учесници програма проведу око једну недјељу у Јапану разговарајући о актуелним темама, размјењујући искуства са младима из Јапана, развијајући интеркултуралне вјештине и посјећујући и истражујући јапанску културу.

Посјета ће бити организована за 15 студената у периоду од 13. до 21. новембра 2019. године.

Право учешћа имају студенти дипломског или постдипломског студија, узраста од 20 до 25 година, који долазе из Албаније, Босне и Херцеговине, Сјеверне Македоније, Црне Горе и Србије.

Министарство спољних послова Јапана сноси трошкове авио карте за Јапан у економској класи, осигурање у иностранству због путних несрећа, смјештај и превоз у Јапану, оброке током програма и улазнице за планиране активности у Јапану.

Детаљне информације о Позиву доступне су на: https://www.rycowb.org/?p=6650

Апликанте из Републике Српске треба да на имејл fondovieu@meoi.vladars.net потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.

 

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.