У Требињу отворена Љетна школа спорта Републике Српске

Прегледа: 611

Градоначелник Требиња Лука Петеровић отворио је вечерас у требињском Дому ученика седамнаесту по реду Љетну школу спорта Републике Српске.

Школа спорта ће до 26. августа окупити око 1500 спортиста из Српске и Србије, за шта ће Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске издвојити 200.000 КМ.

Помоћник министра породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Драган Јаћимовић рекао је вечерас да је Љетна школа спорта једна од најљепших манифестација коју Министарство подржава већ 17 година.

Јаћимовић је захвалио Граду Требињу на помоћи око организације школе спорта и градоначелнику Петровићу уручио Захвалницу за допринос развоју спорта и реализацији Мале олимпијске игре Републике Српске.

Градоначелник Требиња Лука Петровић изразио је задовољство што је Требиње домаћин овакве манифестације која окупља младе и перспективне спортисте.

“Ово је велика подрша развоју спорта, али и граду Требињу”, рекао је Петровић и захвалио Влади Републике Српске на подршци.

Промотер Школе спорта Милан Гуровић рекао је да веома лијепо радити са младим спортистима, те нагласио да ће им радо пренијети своје искуство.

у Требињу ће у периоди трајања Љетне школе спорта боравити 1.100 спортиста из 20 спортских савеза Српске, и то кошаркаши, пливачи, џудисти, скијаши, рукометаши, боксери, теквандоисти, каратисти, гимнастичари, стонотенисери, те особе са инвалидитетом– стријелци, шахисти и кошаркаши у колицима.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.