За реконструкцију путева преко 750.000 КМ

Прегледа: 285

Планом инвестиција за ову годину из градског буџета ће за реконструкцију путева и улица на подручју Града бити издвојено 759.500 КМ.

“Највише пара, око 450 хиљада марака односи се на афалтирање и реконструкцију улица у граду и на један дио сеоских путева, док ће око 290 хиљада бити издвојено за израду пројектне документације за инвестициона улагања у наредним годинама”, рекла је Наташа Тучић, референт на пословима капиталних инвестиција у Одјељењу за просторно уређење Града Требиња.

Асфалтираће се улице у скоро свим требињским насељима, рекла је Тучићева и подсјетила да је јуче завршено асфалтирање дијела улице у насељу Бањевци. Данас је у реализацији асфалтирање у насељу Волујац ИИ, док ће сутра отпочети послови на уређењу паркинга у насељу Тини.

За изградњу и реконструкцију јавне расвјете на подручју Града током ове године биће уложено око 60.00КМ. “Нова расвјета ће бити постављена према насељу Бањевци, као и у новосаграђеном стамбено- пословном комплексу “Агрокоп” и на још неколико локација”, појаснила је Наташа Тучић.

Коментари: 0

Ваша електронска адреса је обавезна али неће бити приказана. Обавезна поља су обележена *.